PORUČI ODMAH

K2D3 – za zdrave kosti i vitalne zglobove

K2D3 predstavlja optimalnu kombinaciju nutrijenata za pravilnu mineralizaciju kostiju i očuvanje integriteta koštanog sistema koja istovremeno štiti zglobove od štetnih efekata kalcijuma.
K2D3 povećava resorpciju kalcijuma iz hrane i omogućava njegovo pravilno iskorišćavanje. Na taj način, K2D3 omogućava da više kalcijuma bude na raspolaganju kostima, povećava ugradnju kalcijuma u kost i sprečava dugoročno opasne kalcifikacije zglobova i različitih organa.
Slika - kutije
Slika - Ca i kost

Koje su koristi primene preparata K2D3?

  • Redovna primena preparata K2D3 pomaže u sprečavanju osteopeniije i osteoporoze, i odličan je kao dodatak lekovima za osteoporozu. K2D3 čini kosti jačim i otpornijim na prelome: sprečava nastanak i ubrzava zarastanje preloma.
  • Redovna primena preparata K2D3 sprečava taloženje kalcijuma u zglobnoj hrskavici i formiranje abnormalnih koštanih izraslina. Na taj način smanjuje bol i vraća pokretljivost zglobovima.
  • Preparat K2D3 sadrži optimalne doze vitamina K2 i vitamina D3 koji deluju sinergistički na zdravlje koštano-zglobnog sistema: kosti čini zdravim i jakim, a zglobovima vraća pokretljivost.
  • Sastojci preparata K2D3 dobijeni su iz prirodnih izvora. Vitamin K2 je u obliku MK-7, superiorne forme vitamina K2 sa najvećom biološkom raspoloživošću i najdužim dejstvom.
  • Preparat K2D3 je izrađen u skladu sa najvišim standardima kvaliteta (Good Manufacturing Practice), bez glutena i u biljnoj kapsuli.
Slika - Ca i zglob

Kada i kome se preporučuje K2D3?

Uzimanje K2D3 preporučuje se:

N

kod osteopenije, za prevenciju osteoporoze i kao dodatak terapiji osteoporoze,

N

za sprečavanje nastanka i ubrzavanje zarastanja preloma,

N

kod osoba koje uzimaju suplemente kalcijuma,

N

kod osoba sa bolovima u zglobovima,

N

kod osoba na terapiji kortikosteroidima i lekovima za epilepsiju

Način upotrebe:

1-2 kapsule dnevno, uz obrok.

Posebna upozorenja

Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod se ne preporučuje trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 18 godina. Osobe koje su na terapiji oralnim antikoagulansima (varfarin, acenokumarol) trebalo bi da konsultuju lekara pre uzimanja ovog preparata.

Proizvodjac

Proizođač: Abela Pharm doo

Abela Pharm d.o.o. je osnovana 2006. godine kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta.

Usmereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namenjeni zdravlju cele porodice. Prioritet nam je da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom ABELA PHARM. Zbog toga postavljamo visoke standarde i konstantno unapređujemo naše resurse, znanja i veštine, a sve u cilju pronalaženja najkvalitetnijih rešenja za Vaše zdravlje.

Više o AbelaPharm na sajtu: www.abelapharm.rs